fru gretas pyssel

Alla inlägg under juli 2011

Av lilian - 13 juli 2011 16:02

Jag går på en sommarkurs och lär mig göra smycken av silvertråd just nu.Här får ni se hur jag steg för steg gör ett armband av ringar som ska tillverkas från en silvertråd.

           Så här ska det bli när jag är klar.

 

ANNONS
Av lilian - 11 juli 2011 20:13

Idag fick jag beskedet att jag får lägenheten i Nynäshamn.Det var på darrande ben jag fick beskedet.Dom ska bara kolla upp min inkomst sen skickar dom kontraktet till mig.Det ska bli såååå skönt att komma närmare mina barn och släkt.

ANNONS
Av lilian - 2 juli 2011 18:13

Det blommar för fullt på min balkong just nu.Jag har frösått allihopa.Det är Fjärilskrasse och buskkrasse i lådorna.Har även en liten låda med luktärtor.I krukan är det dom gamla fröna som jag hittade i skåpet efter 2år.Kommer inte ihåg vad dom heter men det står nog i ett gammalt inlägg som jag skrev tidigare när jag sådde dom.

     Greta har fått en egen rabatt med kattgräs.

 

Av lilian - 2 juli 2011 14:11

Hittade en kul sida igen.En sida med live visning från webbkameror bla,från djurparker.Mycket nöje kära vänner.

Av lilian - 2 juli 2011 12:56

Har inte haft ro att sitta framför datan på ett tag.Försöker hitta en ny bostad närmare min familj just nu.Det tar 1,5 -2timmar att åka till dom enkel resa med byten och om det inte är några störningar i trafiken.Söker just nu i Nynäshamn.Har fått ett erbjudande på en etta på 50kvm och en kille vill byta sin tvåa mot min etta i Bromma.Så just nu är jag pirrig så det räcker o blir över.Vet ju inte om Nynäsbostäder godkänner mig, för det är 4 till som har fått erbjudandet.Den som har längsta kö tid och bäst inkomst får den.Och min inkomst kanske inte är tillräcklig för tvåan.Ja så ni förstår att jag är lite snurrig just nu,jag hoppas att det blir en flytt på ett eller annat sätt i höst i alla fall.

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Juli 2011 >>>

Väder

Vädret Nynäshamn

Senaste inläggen

Länkar

gästbok

Sök i bloggen

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Arkiv

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ fru gretas pyssel med Blogkeen
Följ fru gretas pyssel med Bloglovin'

RSS

Bloggvy


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se