fru gretas pyssel

Direktlänk till inlägg 9 november 2010

Ute i natt-särken.

Av lilian - 9 november 2010 11:10

Ovädret börjar komma igång,så jag kom på att det är bäst att proviantera innan jag blir insnöad helt.Så jag borstade tänderna o håret,på med kappan över natt-särken.Det är bra med lång kappa o inte så långt till affären.Det var ju lite kris för sista mjölk-skvätten tog slut till morgon-fikat.Jag klädde inte på mig för min värk i kroppen är för jobbig just nu så jag stannar hemma idag."Jag trivs att gå i min särk, när jag har min värk"  .Det finns inget som skaver eller trycker då.Är stolt över mig själv,köpte inga ciggisar fast jag var så röksugen att jag drömde att jag rökte inatt.   

 
ANNONS
 
Pisan

Pisan

9 november 2010 16:14

Strongt gjort av dig att inte köpa ciggisar!! Jag kan också gå i särken en hel dag, det är ju jätteskönt :-) Kram! ♥

http://pisansblogg.bloggplatsen.se

 
wiper

wiper

12 november 2010 10:18

Vi har sluppit oväder och nu är snön snart borta. Bra gjort att inte köpa cigaretter det vinner du på i längden. Min gubbe har ju fått kol än om ingen allvarlig. Jag gillar också att gå i nattlinne och morgonrock när värken sätter in.

Hoppas du inte har värk nu utan känner dig bättre

Ha en fin helg
kram

http://wiper.bloggplatsen.se

 
wiper

wiper

13 november 2010 17:57

Vad kul att få se en bild på dig. Du är jättefin.

Ha en fin lördag
kram

http://wiper.bloggplatsen.se

lilian

13 november 2010 18:13

Tack,tänkte att det kanske var dags att visa sig.Ha en fin lördag du med.
kram

 
Margit

Margit

14 november 2010 15:37

Greta! Har tittat in och "bläddrat" bakåt i din blogg!!! Så många fina saker du visar!!! Va du är DUKTIG DU!!!
Mycket vackert att titta på..och din egen hörna..så fint du gjort!!!
Kramiz!!!

http://margitholm.blogg.se

lilian

14 november 2010 18:03

Tack,vad kul att du kollar bakåt,jag har gjort det även jag för att friska upp minnet.

 
Ruth

Ruth

14 november 2010 19:10

Hittade dig via en annan blogg, började läsa bakåt, hitåt och ditåt, den tiden blev en timma av min tid. Gillar handarbete och jisses så mycket fint du har gjort. Kommer garanterat tillbaka både en och flera gånger. Lägger en länk till dig på min blogg, hoppas det är OK..
Kramiz

http://bernamis.bloggplatsen.se

lilian

14 november 2010 19:35

Tack,du är så välkommen in till mig.Ska nog titta in hos dig med.kram på dej med.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av lilian - Onsdag 29 juli 22:30


Frun börjar bli gammal nu, blir 17 år i november. Ser ut som en ung katt liten och smärt men börjar nog bli lätt dement går omkring och jamar som hon aldrig gjort förr och stirrar i tomma intet. Där emellan leker hon och stökar runt så mattorna flyge...

Av lilian - Måndag 27 juli 22:49


Min stora hibiskus blåste ner i backen och fick stammen kluven. Flera grenar gick inte att rädda med jag tejpade ihop stammen. Funkar bra, kommer små nya blad på den skadade stumpen nu. ...

Av lilian - Lördag 18 juli 13:03

Har räknat till tretton blommor påväg.

Av lilian - Torsdag 9 juli 20:47


Det känns väldigt tröstlöst just nu. Men nu när det börjar kännas som om man vill ge upp och släppa på distansen så är det ännu viktigare att kämpa på. ...

Av lilian - Söndag 28 juni 18:23

Jag är glad att jag har en liten uteplats som det växer och frodas på. Skönt att fixa och dona med växter nu när jag inte får åka runt med kollektivtrafiken och kolla runt i butiker och loppisar som jag gillar. ...

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3
4
5 6 7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<< November 2010 >>>

Väder

Vädret Nynäshamn

Senaste inläggen

Länkar

gästbok

Sök i bloggen

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Arkiv

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ fru gretas pyssel med Blogkeen
Följ fru gretas pyssel med Bloglovin'

RSS

Bloggvy


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se