fru gretas pyssel

Alla inlägg under augusti 2009

Av lilian - 7 augusti 2009 09:57

Idag tänker jag baka frallor,har inte gjort det sen jag bodde på campingen.Det är konstigt men det var roligare att baka då för det var en riktig utmaning.Sen var det kul att ingen förväntade sej att det skulle dofta nybakat ur en husvagn,för att inte tala om gubbarnas förtjusning när jag bjöd dom på hembakat.Jag hade en liten spis med ugn o kylskåp i förtältet så jag tyckte att jag var lyxutrustad för att vara sk" hemlös",men jag föredrar att kalla mej lägenhetslös för ett hem hade jag ju.Nu på sommaren kan jag sakna den tiden för det var en lycklig tid i mitt liv.Mitt i eländet så fanns det ett ljus,och jag fick en chans att hitta en person i mej själv som jag tycker om och håller fast vid.Jag märker att Greta oxå saknar campingen ibland för när jag tar fram någonting som fortfarande har husvagnslukt kvar så nosar hon länge och får ett drömmande utryck i ögonen.Hon var ju bara åtta veckor när hon kom till mej och växte upp där i nästan tre år.Greta fick post ibland från gäster som hade bott på campingen,men dom hälsade till Gretas matte oxå.Ja det var en tid som jag inte vill vara utan.Sätter in lite bilder senare.

ANNONS
ANNONS
Av lilian - 6 augusti 2009 08:31

Var ute och gick ganska mycke igår och konsekvensen blev att idag så har jag värk i hela kroppen,mest i benen.Det konstiga med mej är att jag mår sämre när det blir varmt ute,får ofta höra att andra mår bättre i värme.Det bästa är en jämn väderlek o svalt.Reagerar på alla skiftningar men värst är det när det ska bli varmt igen.Jag är ingen som klagar men vår och sommar är den jobbigaste perioden när det gäller min fibromyalgi.Ja nu har jag gnällt av mej lite.


Av lilian - 5 augusti 2009 22:49

Var hos min kompis ute på Munsö idag.Plockade hem en bukett blommor som doftar så gott i mitt rum,den blandar sej med balkongblommornas så fint att jag nästan blir berusad.

Av lilian - 3 augusti 2009 19:13

Har funderat länge på vart en gammal väninna tog vägen.Idag tog jag tag i det,kollade upp om hennes mamma fanns i teleboken,visst fanns hon där.För kompisen gick inte att hitta i katalogen.Ringde upp mamman ,vi har inte pratat med varandra på över 20 år,men hon mindes mej.Jag fick min väninnas nummer och ringde henne.Snacka om att hon blev överaskad och glad.Vi pratade över en timme på mobilen,men vad gör det att det blev dyrt.Nu ska vi träffas på stan på fredag,är jätte nyfiken.

Det är den tredje väninnan som jag har tagit kontakt med som jag umgicks med förr men tappade kontakten med.Rekomenderar andra att göra detsamma.Fungerar ni inte längre tillsammans så har ni iallafall fått höra och fått berätta vad som hänt sen sist,bara det är kul.


Av lilian - 2 augusti 2009 15:09

Klicka gärna in i min omröstning,den ser så trist ut .Är det bara jag som har haft en bra slöjdlärare??? Det är skandal att en lärare ska  få släcka den låga som kan brinna så klar om den får näring.

Måste pigga upp denna bedrövelse med en bild.

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5 6 7 8
9
10 11 12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Väder

Vädret Nynäshamn

Senaste inläggen

Länkar

gästbok

Sök i bloggen

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Arkiv

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ fru gretas pyssel med Blogkeen
Följ fru gretas pyssel med Bloglovin'

RSS

Bloggvy


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se