fru gretas pyssel

Direktlänk till inlägg 8 augusti 2009

omröstningen

Av lilian - 8 augusti 2009 16:09

Det är tragiskt att se att utav 10 röster är det bara 2 som har haft en bra slöjdlärare.Det vore kanske någonting för skolministern att fundera på eller att lärarutbildningen borde ses över.Att skapa är ju väldigt läkande,och ger ett välbefinnande som är svårt att uppnå på något annat sätt.Jag hade lutande ettor i dom flesta ämnen men i slöjd fyra,hemkunskap o barnkunskap trea.Så utan min fina slöjdlärare hade mitt betyg sett ut som en tipskupong.Mitt handarbete är och har varit den bästa terapin i svåra stunder.I dagens stressande behövs ett sätt att lära sej att koppla bort vardagen utan alkohol o droger,så vad är bättre än att lära sej ett hantverk.

Tänk om det kunde vara dagens hobby tips istället för vintips på fyran på fredagarna,vad trevligt det skulle vara.

 
ANNONS
 
Ingen bild

bug

9 augusti 2009 10:15

Du har varit flitig på nätet, så ej jag. En bortförklaring kan vara att sladden ej var i. En dag slocknade datorn utan anledning, flera lokala experter kontaktades och sen konsulterades doktor PC H Packard, som dödförklarade den. begravning planerades då en superguru bad mej kolla ledningen. Visade sig att överdriven städiver hade sabbat den. Simsalabim! Ledningen var alltså anledningen.
Såg dej ej på Munsö fast jag också var där, men det är ju stort. Brukar ströva runt där på jakt efter svamp och vildsvin mm.
Använder inga underkläder på sommarn, och får ej skavsår, ej skor och inga skavsår, ej blåsor när jag snoppar krusbär, men skärsår när brödet ska skivas. Livet har sina faror.
Nu börjar det rycka i snickerinerverna, eller?
Blir skoj att ses.Gunnar

 
frugreta

frugreta

9 augusti 2009 11:24

Hejdu kul att du fick igång burken igen,började tro att du svek mej.Visst kliar det i snickarfingrarna,vi ses snart.

http://www.frugreta.bloggagratis.se

 
wiper

wiper

9 augusti 2009 22:27

Jag var så arg i skolan eftersom jag inte fick ha både syslöjd och träslöjd. På den tiden var det så knäppt. vi tjejer skulle sy en gympapåse till vår tråkiga gymnastikdräkt.

Du har så rätt så i inlägget, att skapa ger så mycket och man skall ha valfriheten att pröva på allt man känner för.

Ha det så bra

http://wiper.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av lilian - Söndag 29 april 01:20


Hjälp, 60 år och singel är inte det roligaste eller den bästa situationen att befinna sig i. Kroppen och siffran stämmer inte med vad huvudet befinner sig. Åldersnoja grandelux ? ...

Av lilian - 9 november 2016 16:19


Idag har jag pimpat min rygga från Ikea. Ulltovat och broderat på en yllelapp. Nu känner jag lätt igen den i mängden av svarta anonyma ryggor. ...

Av lilian - 26 oktober 2016 23:19

Sidensvansarna verkar komma samma vecka varje år till Nynäshamn och hallonen fortsätter att mogna en vända till. Det är gula hösthallon som ska ge bär september och oktober, men dom börjar bli mogna i juli och sen håller det på ända in i december. De...

Av lilian - 23 september 2016 20:22


Har tvekat länge med att ge mig på orkidéer, men hittade halvdöda sådana för en tia styck. ...

Av lilian - 23 juni 2015 19:51


Jag köpte en vikbar skärbräda på Dollarstore för jag tyckte den verkar smart för jag spiller ofta utanför stekpannan när jag häller i det jag har skurit. Den är hal och ligger inte plant så det var svårt att skära på den. Svårt att hålla ihop den i h...

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5 6 7 8
9
10 11 12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Väder

Vädret Nynäshamn

Senaste inläggen

Länkar

gästbok

Sök i bloggen

Tidigare år

Arkiv

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ fru gretas pyssel med Blogkeen
Följ fru gretas pyssel med Bloglovin'

RSS

Bloggvy


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se