fru gretas pyssel

Alla inlägg under april 2009

Av lilian - 21 april 2009 08:05

Idag ska boendestödet komma,Jag tänkte att vi ska gå igenom den stora högen med papper från min resa ur mitt gamla liv.Det kommer att bli tufft.Jag har förträngt i vilken ordning(årtal o sånt) allt hände.

ANNONS
Av lilian - 20 april 2009 18:58

Jag trodde inte att man kunde försäkra en katt som hade fyllt 5år.Men det ringde en dam från Agria idag,det var inga problem sa hon.Så nu är min fru greta försäkrad,det var väl lika bra det nu när hon har börjat klättra i bokhyllan.Hon har "peppar peppar"varit frisk o skadefri hitills,men man vet aldrig när olyckan är framme.

ANNONS
Av lilian - 20 april 2009 08:05

DEt är skumt att en produkt som bacon kan skilja sej så mellan olika märken.Då min frukost består av ägg o bacon numera,så blir man lite av en expert på det.Så min bedömning av bacon är:Tulip-är det sämsta som jag ätit,är fullt med vatten i pannan när man steker så det blir kokt innan det blir stekt.DET BÄSTA:Eldorados bacon köpt på Willys,blir perfekt i pannan,är godast och dessutom billigast.Det skiljer nästan 20kr i pris på 1,5kg frp,köpte tulip på coop.

Min vikt gick upp över påsk +2kg,kakor och semlor fyfy.

Är nere på 98kg efter uppgången igen.Det är bara att ta nya tag,min son som tipsade mej om fett dieten gick oxå upp över påsk.Det är kolhydraterna som är boven i dramat,det syns på vågen direkt.

Av lilian - 19 april 2009 16:44

Helgen middag med dotter o pojkvän blev lyckad.Storsorteringen blev klar och dottern gick hem med två papperskassar fulla med pysselmaterial.

Jag firade inte jul förra året men köper lite saker som jag hittar som jag kan gebort vid annat tillfälle.Det var ett sånt tillfälle nu.På tal om ingenting,vet ni att det finns 1281 olika låtar o variationer på låten" Hallilujah" på spotify.

Jag kan lätt snöa in på vissa låtar ,idag är det hallilujah.Varför det blev den vet jag inte men ,troligen är det för att jag blir lite down av saknad när jag har träffat ungarna.

Av lilian - 13 april 2009 21:18

Nu har jag börjat flytta om ihyllorna med hobbymaterial.Det är inte lätt,det finns ingenstans att göra av sakerna.Måste tömma en hylla föratt kunna flytta en annan.Blir snurrig,måste försöka hitta ett system som funkar.Jag håller på med så många olika tekniker.Garner,tyger,trådslöjd,dockskåpspyssel dvs,småsnickerier verktyg o träbitar lim mm.Färger,akvarell,akryl,hobby,tyg+lite större burkar till dockskåpet.Pärlor med tillbehör och verktyg.Papper och övriga färger.Broderimaterial,olika broderigarner o tyger.Samt olika tillbehör o böcker i olika hobby ämnen.mm,mm,mm.Hittar saker som jag har glömt att jag har köpt,ska ge bort lite pyssel till en av mina döttrar som oxå gillar att skapa.Hon kommer på lördag så det gäller att jag fixar sorteringen innan dess.

Av lilian - 13 april 2009 21:11

Skönt med lediga dagar.Min mamma var hos mej ihelgen.Hon blev jätte glad för paradhandukshängaren som jag hade gjort till henne.Vi slöade o åt gott

.Fixade lite med mönster och ide`er till morsans dockskåp som hon håller på och inreder hemma hos sej.

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
<<< April 2009 >>>

Väder

Vädret Nynäshamn

Senaste inläggen

Länkar

gästbok

Sök i bloggen

Tidigare år

Arkiv

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ fru gretas pyssel med Blogkeen
Följ fru gretas pyssel med Bloglovin'

RSS

Bloggvy


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se