fru gretas pyssel

Direktlänk till inlägg 30 april 2009

ängby camping

Av lilian - 30 april 2009 08:37

En konsekvens av min adhd är att jag blev bostads lös.Mycket pga självmedicinering som gick överstyr och psykotiskt tillstånd som fick mej att tappa kontrollen över mitt liv.Att jag kom att tänka på det var ett inslag på tv nu på morgonen på tv-4 från Ängby camping.Den campingen räddade nog mitt liv.Jag bodde där i nästan 3år i en husvagn som jag hade fått till skänks av min far.Så här såg kunde det se ut på vintern,det var inte kallt inne men det va lite jobbigt att gå på toa i snödrivorna.

 
ANNONS
 
Ingen bild

mina-jakthundar

3 maj 2009 16:41

Vad skönt att du har lägenhet idag. tv vinklar allt. Såg inte inslaget men funderar på vart alla hopplösa underbara filurer skall ta vägen. Vad finnt du gjorde till katten. Du är en underbar människa. Jag är tacksam att jag får lära känna dig. /Lena

 
Gitte

Gitte

4 juli 2009 11:41

Jag såg inte programmet men känner till problemet. Förstår att en husvagn innebär skillnaden mellan överlevnad eller ej, men jag blir så jävla förbannad när jag tänker på att allmännyttan har förvandlats till bolagiserade vinstdrivande företag idag och att det drabbar just människor med låga inkomster, social problematik eller som i ditt fall funktionshinder. Det glädjer mig att du har tagit dig ur det, men det finns fortfarande många människor som lever i olika sorters misär fortfarande, inte minst för att vi tillhör icke-diagnosticerade generationer. Man ser inte skogen för bara träd liksom... Det gör ont i hela mig!

http://www.bortbytingen.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av lilian - Söndag 29 april 01:20


Hjälp, 60 år och singel är inte det roligaste eller den bästa situationen att befinna sig i. Kroppen och siffran stämmer inte med vad huvudet befinner sig. Åldersnoja grandelux ? ...

Av lilian - 9 november 2016 16:19


Idag har jag pimpat min rygga från Ikea. Ulltovat och broderat på en yllelapp. Nu känner jag lätt igen den i mängden av svarta anonyma ryggor. ...

Av lilian - 26 oktober 2016 23:19

Sidensvansarna verkar komma samma vecka varje år till Nynäshamn och hallonen fortsätter att mogna en vända till. Det är gula hösthallon som ska ge bär september och oktober, men dom börjar bli mogna i juli och sen håller det på ända in i december. De...

Av lilian - 23 september 2016 20:22


Har tvekat länge med att ge mig på orkidéer, men hittade halvdöda sådana för en tia styck. ...

Av lilian - 23 juni 2015 19:51


Jag köpte en vikbar skärbräda på Dollarstore för jag tyckte den verkar smart för jag spiller ofta utanför stekpannan när jag häller i det jag har skurit. Den är hal och ligger inte plant så det var svårt att skära på den. Svårt att hålla ihop den i h...

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
<<< April 2009 >>>

Väder

Vädret Nynäshamn

Senaste inläggen

Länkar

gästbok

Sök i bloggen

Tidigare år

Arkiv

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ fru gretas pyssel med Blogkeen
Följ fru gretas pyssel med Bloglovin'

RSS

Bloggvy


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se