fru gretas pyssel

Direktlänk till inlägg 21 mars 2009

fett fett fett väck väck väck

Av lilian - 21 mars 2009 08:56

Nu är jag desperat,har passerat 100 sträcket.Har bestämt mej för att nu ska fett depåerna bort.Har provat det mesta ,kollar alltid på Anna Skipper och dom andra "profeterna".Har bara blivit svettig och fetare av deras metoder.Min mamma brukar säga att när hon har varit hos mej är det som att ha varit på hälsohem.Men nu är det slut med det,nu ska fett in o fett ut.Inte kolhydrater in och fett kvar i depåerna.Min son har gått ner i vikt ,hur mycke vet jag inte men tillräckligt för att jag reagerade positivt.Han lånade ut sin vikt bibel",Ät dej ner i vikt" av Sten Sture Skaldeman.Jag har haft mina funderingar åt det hållet ,men har litat på den allmänna bantningsindustrin.Så nu är det krig mot fett depåerna .Annika Dahlqvist förespråkar även hon denna metod.

Min mag har börjat fungera normalt utan smärtor,och svullnaden i fötterna är borta.Så nu väntar jag bara på att kilona ska börja smälta bort.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av lilian - Söndag 29 april 01:20


Hjälp, 60 år och singel är inte det roligaste eller den bästa situationen att befinna sig i. Kroppen och siffran stämmer inte med vad huvudet befinner sig. Åldersnoja grandelux ? ...

Av lilian - 9 november 2016 16:19


Idag har jag pimpat min rygga från Ikea. Ulltovat och broderat på en yllelapp. Nu känner jag lätt igen den i mängden av svarta anonyma ryggor. ...

Av lilian - 26 oktober 2016 23:19

Sidensvansarna verkar komma samma vecka varje år till Nynäshamn och hallonen fortsätter att mogna en vända till. Det är gula hösthallon som ska ge bär september och oktober, men dom börjar bli mogna i juli och sen håller det på ända in i december. De...

Av lilian - 23 september 2016 20:22


Har tvekat länge med att ge mig på orkidéer, men hittade halvdöda sådana för en tia styck. ...

Av lilian - 23 juni 2015 19:51


Jag köpte en vikbar skärbräda på Dollarstore för jag tyckte den verkar smart för jag spiller ofta utanför stekpannan när jag häller i det jag har skurit. Den är hal och ligger inte plant så det var svårt att skära på den. Svårt att hålla ihop den i h...

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Väder

Vädret Nynäshamn

Senaste inläggen

Länkar

gästbok

Sök i bloggen

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Arkiv

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ fru gretas pyssel med Blogkeen
Följ fru gretas pyssel med Bloglovin'

RSS

Bloggvy


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se