fru gretas pyssel

Direktlänk till inlägg 28 februari 2009

Kuriosa

Av lilian - 28 februari 2009 22:21

Var på mässan i kista idag på Nostalgi&kuriosa mässan.Det var ganska mycke folk där,träffade på min snickarfröken där.Mycke roligt att titta på men priserna var inte nostalgiska.Utställarna körde med antikpriser.Då föredrar jag loppisarna i Dalarna istället,där kan man göra fynd.

 
ANNONS
 
Ingen bild

bug

1 mars 2009 17:42

Du har hunnit med mycket sen jag kommenterade sist, bla träffat snickarfröken, helt apropå?
Jag och Barbro har också haft en del för oss. Förra helgen buss och färja till Adelsö, sen till Kurön med gammal båt i smal isränna. Därifrån vandring tvärsöver Kurön, vidare 7 km på isen till Ridön där vi passerade ett kruthus från 30-åriga krigets dar och kom till Ridö gård där vi blev inbjudna av tillsyningsmannen att fika i deras kök. Paret var på tillfälligt sparkbesök från Överenhörna och berättade om öns historia och att den nu skulle återställas med åkrar och beteshagar. Sedan gick vi på kostig och över Björkfjärdens is där Sten Sture för mer än 500 år sen dog efter att ha sårats i ett slag mot danskarna. Vi tog oss dock levande tillbaka till Kurön där vi fick middag tillsammans med fd alkoholister med mycket att berätta. Till slut samma väg tillbaka hem. Strålande sol, det kan man väl kalla heldag.
Denna helg inte fullt så händelserik, dock skön vandring i strålande sol över isar runt och på bla annat Fågelön och Björnholmen utanför Kärsön. Inga björnar, men många vildsvin och en havsörn.
Ses i morgon, Gunnar

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av lilian - Söndag 29 april 01:20


Hjälp, 60 år och singel är inte det roligaste eller den bästa situationen att befinna sig i. Kroppen och siffran stämmer inte med vad huvudet befinner sig. Åldersnoja grandelux ? ...

Av lilian - 9 november 2016 16:19


Idag har jag pimpat min rygga från Ikea. Ulltovat och broderat på en yllelapp. Nu känner jag lätt igen den i mängden av svarta anonyma ryggor. ...

Av lilian - 26 oktober 2016 23:19

Sidensvansarna verkar komma samma vecka varje år till Nynäshamn och hallonen fortsätter att mogna en vända till. Det är gula hösthallon som ska ge bär september och oktober, men dom börjar bli mogna i juli och sen håller det på ända in i december. De...

Av lilian - 23 september 2016 20:22


Har tvekat länge med att ge mig på orkidéer, men hittade halvdöda sådana för en tia styck. ...

Av lilian - 23 juni 2015 19:51


Jag köpte en vikbar skärbräda på Dollarstore för jag tyckte den verkar smart för jag spiller ofta utanför stekpannan när jag häller i det jag har skurit. Den är hal och ligger inte plant så det var svårt att skära på den. Svårt att hålla ihop den i h...

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Väder

Vädret Nynäshamn

Senaste inläggen

Länkar

gästbok

Sök i bloggen

Tidigare år

Arkiv

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ fru gretas pyssel med Blogkeen
Följ fru gretas pyssel med Bloglovin'

RSS

Bloggvy


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se